Toplinske izolacije

slide_ursa

 

Plastfor

plastfor
EPS predstavlja elegantno rješenje za termo izolaciju, jeftiniji je odnosu na ostale termoizolacijske materijale uz bolja termoizolacijska svojstva, 
nije toksičan jer ne sadrži ugljikovodike supstituirane halogenim elementima (poput fluora i klora).  Njegovom upotrebom mnogostruko više se energije uštedi nego što je potrebno za njegovu proizvodnju. Plastopor stiropor svojom kvalitetom u potpunosti zadovoljava zahtjevima hrvatske (HRN EN 13163) i europske norme (EN 13163).

 

URSA Glasswool

ursa-glasswool
URSA GLASSWOOL je optimalno rješenje kojim se postiže ugodna klima za boravak u objektu. Ovaj materijal nije štetan za zdravlje. Elastična vlakna staklene vune, prepletena u izolacijski filc ili ploču, objezbjeđuju optimalnu kombinaciju toplinske i zvučne zaštite.

 

 

 

URSA Terra

Ursa_Terra_plate
Višenamjenski proizvodi URSA Terra od mineralne vune u jednom proizvodu udružuju osobine idealne zvučne i toplinske izolacije i protupožarne zaštite. Zbog elastičnosti vlakana mineralna vuna URSA Terra iznimno dobro se ugrađuje u građevinske elemente, koji su često nepravilnih oblika. Proizvodi URSA Terra su negorivi spadaju u Europski požarni razred A1.

 

 

URSA XPS

ursa-xps
URSA XPS je toplinsko izolacijski materijal sa izvanrednom kombinacijom osobina. Praktički ne upija vodu, a ujedno podnosi visoka tlačna opterećenja. Zatvorena struktura ćelija materijala omogućava visoku toplinsku izolaciju i otpor prema upijanju vode. Proizvodnja je ekološki prihvatljiva. URSA XPS je jednostavan za ugradnju i nezamjenljiv u brojnim aplikacijama.